26.-28.10.2007 RUL:n liittokokous.

Suomen Reserviupseeriliiton liittokokous järjestettiin viikonloppuna Turussa, kylpylähotelli Caribiassa.

Perjantaina oli ohjelmassa kaupungin vastaanotto, jota isännöi apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen. Vastaanotto pidettiin valtuustotalolla ja oli todella mukava seurata kutsuvieraiden ihastelevia katseita ja ylistäviä kommentteja rakennuksesta!

Vastaanotolta lähdin Vegasin 1v. synttäreille Kimmon ja Helkan kanssa. Matkalla mukaan tuli vielä taistelupari Börre&Viljamaa. Vegasissa meitä oli odottamassa Jonna, Maria ja Jukka, jotka olivat saapuneet Halloween aiheisiin synttäribileisiin jo aikaisemmin.

Lauantaina liittokokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi tamperelaisen Mika Hannulan. Hannula vaikutti oikein pätevältä ja liitto saa hänestä varmasti hyvän puheenjohtajan seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Illalla juhlittiin vielä Caribiassa juhlaillallisen merkeissä.

Sunnuntaina ohjelma jatkui jumalanpalveluksella, jossa tekstinlukijoina avustivat Turun Reserviupseerien aktiivit Kimmo Hollmen ja Juha-Pekka Sainio, itse pääsin samojen herrojen kanssa osallistumaan kolehdin kantamiseen. Uusi kokemus allekirjoittaneelle tämäkin.

Jumalanpalveluksen jälkeen ohjasimme väen linja-autoihin ja suuntasimme matkan kohti Pansion laivastoasemaa, jossa oli Saaristomeren meripuolustusalueen esittely ja tutustimen miinalaiva Hämeenmaahan.

Kaikenkaikkiaan onnistunut kokousviikonloppu niin asian, järjestylyiden kuin Turunkin kannalta.

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa