Nikosta sanottua

”Olen ollut Nikon kanssa lukemattomissa väännöissä politiikan eri rintamilla. Niko on sinnikäs yhteisten asioiden hoitaja, joka on sydämestään sitoutunut tehtäviensä hoitamiseen. ”
– Petteri Orpo, Kokoomuksen puheenjohtaja

”Nikon tyyliin ei kuulu minkään suppean ryhmän edunvalvonta tai vain oman asuinalueen etujen ajaminen. Turku ja sen asukkaat ovat listalla kokonaispakettina aina ykkösenä. Sanalla sanoen Niko ei vain istu meidän edustajanamme kokouksissa, vaan tekee myös työtä puolestamme!”
– Petri Uggeldahl, ympäristötarkastaja

”Olen tuntenut Nikon jo viitisentoista vuotta, eikä minua vieläkään lakkaa hämmästyttämästä hänen jatkuva innostuneisuutensa ja kiinnostuksensa eri asioihin. Niko perehtyy kaikkeen kunnolla ja hallitsee kokonaisuudet, ja koska hän on kaikkien kaveri, löytyy kontakteja vähän kaikkialta. Hänen puoleensa voi aina kääntyä tietäen, että homma tulee hoidetuksi ja kysymys vastatuksi. ”
– Maria Puhakka, kauppias, K-Extra Puhakka

”Niko on päätöksenteon moniottelija, joka hallitsee asiat ja verkostot”
– Minna Arve, Turun pormestari

”Niko on aidosti kiinnostunut opiskelijan asemasta sekä valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä. Nikon kanssa on ilo työskennellä! Hän on luotettava ja hänellä on erinomaiset verkostot.”
– Antti Peltoniemi

”Niko on aktiivinen ja aikaansaava, ja se on todistettu. Yhtä tärkeää kuitenkin on, että hän on luotettava ja lämmin tyyppi jolta ei puutu huumorintajua. Valtuustoihin tarvitaan aitoja ihmisiä, Niksu on juuri sitä.”
-Elia Elenius, M.Sci.

”Olen läheltä seurannut ystäväni Nikon politiikan tekemistä jo toistakymmentä vuotta. Merkillepantavaa ja poikkeuksellista keskimääräiseen poliitikkoon verrattuna on se, että oman edun tavoittelun sijasta Niko on sekä aidosti kiinnostunut ajamistaan asioista että valmis tekemään lujasti töitä tavoitteensa eteen. Valitettavan moni poliitikko aktivoituu vasta vaalien alla, Niko sen sijaan on paiskinut töitä ja ollut näkyvästi esillä koko valtuustokauden ajan. Oman kokemukseni mukaan Niko on sekä ystävänä että poliitikkona samanlainen: aito ja suoraselkäinen, mies johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.”
– Kalle Kaisti

”Niko tuntee kaupungin asiat ja ihmiset ja häneen voi luottaa, että asiat tulee tehdyksi.”
– Ilmari Wärri, suunnittelija, Turun yliopisto

”Olen tuntenut Nikon vuosia, ensin työtoverina samassa työpaikassa, myöhemmin ystävänä. Niko on aktiivinen ja aikaansaava, eikä mikään aihealue tunnu olevan hänelle vieras. Ja jos onkin, niin sitten asiaa tutkitaan, kunnes ei enää ole. Nikon kanssa asiat hoituvat, vieläpä koko vaalikauden ajan. ”
– Atte Kajanen, Kiinteistöpäällikkö, Kaarina

”Niko on aikaan saava, asioita hoitava, periksi antamaton ja tekee kuntalaisten hyväsi työtään koko sydämellään. Niko haluaa Turun kehittyvän ja toiminnallaan ajaa uusia hankkeita ja vauhdittaa vanhojen hankkeiden etenemistä. Pienyrittäjänä olen aina pitänyt Nikoa itselleni sopivana ehdokkaana.”
– Tiia Palm, yrittäjä

”Tutustuin Nikoon mieheni kautta ja jo lyhyessä ajassa olen tullut vakuuttuneeksi miehen kyvykkyydestä politiikan tekemisessä. Varsinkin lapsiperheitten asioissa olemme olleet keskusteluissamme samoilla linjoilla. Sitä paitsi kaiken muun lisäksi Niko on äärettömän mukava mies.”
– Lona Malmi, Bioanalyytikko

”Niko on aktiivinen ja kokenut päätöksentekijä, jolta löytyy intoa ja halua päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin kaupunkilaisten parhaaksi. Nikon kanssa toimiessa voi olla varma, että hommat tulee hoidettua sovitusti ja aikataulussa. Ihmisenä Niko on lämminhenkinen, huumorintajuinen ja hän suhtautuu elämän eri käänteisiin ihailtavan positiivisella asenteellla.”
– Marko Pesu, valtuuston jäsen, Tradenomit

”Niko ei ole pelkästään taitava yhteisten asioiden hoitaja, vaan hän on aidosti kiinnostunut ihmisistä asioiden ympärillä. Ihmisläheisyys, kokonaisuuksien hahmottaminen ja aito kiinnostus kunnalliseen päätöksentekoon ovat ehdottomia Nikon vahvuuksia”.
– Janne Annunen, johtaja, yritysvalmentaja

”Tutustuin Nikoon ensimmäisessä luottamustoimessani Turun Ammattikorkeakoulun hallituksessa, jossa hän toimi opiskelijoiden edustajana. Hyvä yhteistyömme jatkui Turun joukkoliikennelautakunnassa, missä toimimme puheenjohtajina kaudella 2004–2008. Niko on aikaansaava, asioihin perehtyvä, yhteistyökykyinen poliitikko, jota arvostetaan yli puoluerajojen. Loppukevennys Nikolla on Turun ravintolaelämän suvereeni tuntemus, hänen puoleen kannattaa kääntyä jos haluaa tietää uusimmat lounaspaikat tai loppuyön parhaat menomestat.”
– Mika Maaskola, kaupunginvaltuutettu

 

» Lähetä kommenttisi Nikosta!

 

Uusimmat blogissa