14.4.2010 Jäsenäänestys

Varsinais-Suomen Kokoomus järjestää jäsenäänestyksen kansaneddustajaehdokkaista.

Varsinais-Suomen Kokoomuksen jäsenäänestysehdokkaat:

Niko Aaltonen, Turku, Matti Ankelo, Uusikaupunki, Heikki Arikka, Raisio, Anna Filatoff, Länsi-Turunmaa, Ville-Veikko Haveri, Loimaa, Sisko Hellgren, Rusko, Pertti Hemmilä, Salo, Kimmo Hollmèn, Kaarina, Pentti Huovinen, Turku, Tatu Johansson, Salo, Ilkka Kanerva, Turku, Hanna Munter, Somero, Matias Mäenpää, Raisio, Vesa Mäki, Kaarina, Heikki Mäkinen, Länsi-Turunmaa, Juhani Nummentalo, Salo, Petteri Orpo, Turku, Matti Rantanen, Naantali, Maarit Rostedt, Turku, Liisa Sulkakoski, Turku, Elina Suonio-Peltosalo, Salo, Saara-Sofia Sutela, Turku, Kari Vainio, Uusikaupunki, Annika Viitanen, Salo, Tuomas Viljamaa, Turku, Anne-Mari Virolainen, Lieto.

Joitakin huomioita listasta:

Miehiä on jäsenäänestyksessä ehdolla 17 kpl ja naisia 9 kpl. Lopullisella listalla nimiä on 17 kpl ja pyrkimys on siihen, että sukupuolet ovat suunnilleen tasan eli esim. 9 miestä ja 8 naista tai toisinpäin.

Istuvista jatkoon pyrkii neljä eli Jouko Laxell jää pois. Turkulaisia jäsenäänestyksessä on kahdeksan kun viime kerralla lopullisella listalla oli kahdeksan turkulaista.

Jäsenäänestys järjestetään  26.-30.4.2010 ja äänestys suoritetaan postiäänestyksenä. Kullakin jäsenellä on vaalissa kolme ääntä, jotka hän antaa eri ehdokkaille.

Muista äänestää jäsenäänestyksessä osaavaa valtakunnantason vaikuttajaa!

Niko

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa