17.4.2009 Tradenomiliitto

Perjantaina oli Tradenomiliiton ylimääräinen valtuusto ja tämän jälkeen liiton perinteinen sidosryhmätilaisuus.

Valtuusto valiitsi uudeksi toiminnanjohtajaksi Mika Varjosen ja uudeksi valtuuston puheebjiohtajaksi Annemari Kivelän.

 

Mika Varjonen TRAL:n toiminnanjohtajaksi 

Tradenomiliitto TRAL ry:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty Mika Varjonen. Nimityksen vahvisti TRAL:n valtuusto ylimääräisessä kokouksessaan 17.4.2009 Helsingissä. 

Toiminnanjohtaja vastaa liiton yleis- ja henkilöstöhallinnosta, neuvottelu- ja sidosryhmätoiminnasta yhdessä muun hallinnon kanssa. Varjonen on vuodesta 2007 saakka toiminut TRAL:n neuvottelupäällikkönä ja juristien esimiehenä sekä on alkuvuoden 2009 hoitanut vt. toiminnanjohtajan tehtäviä. Varjonen toimii myös Ylemmät toimihenkilöt YTN ry:n varapuheenjohtajana, jonka neljänneksi suurin jäsenliitto TRAL on. 

Annemari Kivelä TRAL:n valtuuston puheenjohtajaksi 

TRAL:n valtuuston ylimääräinen kokous valitsi lisäksi valtuustolle uuden puheenjohtajan, tradenomi Annemari Kivelä. Helsinkiläinen Kivelä työskentelee tapahtumakoodinaattorin tehtävissä Helsingin Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalveluissa.

Valtuuston puheenjohtajan valinta kesken toimikautta tuli ajankohtaiseksi, kun edellinen valtuuston puheenjohtaja valittiin TRAL:n hallituksen varapuheenjohtajaksi loppuvuodesta 2008. Valtuuston on TRAL:n ylin päättävä elin ja sen toimikausi on 2009-2011. 

Onnea valituille!

Niko

 

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa