21.4.2010 On aika valita kansanedustajaehdokkaat

Näinä päivinä tipahtaa postiluukusta kirje Varsinais-Suomen Kokoomuksen jäsenille. Kirjeessä on ohjeet ja materiaali jäsenäänestykseen.

Nyt on aika tehdä päätös kolmesta suosikista ehdokaslistalle.

Toivottavasti olen mahdollisimman monen äänestyslipussa yhtenä kolmesta ”rastitetusta” vaihtoehdosta!

 

Hyvä ystävä,
 
Olen ehdokkaana Varsinais-Suomen Kokoomuksen jäsenäänestyksessä kansanedustajaehdokkaaksi eduskuntavaaleihin 2011.*
 
 
Valmiina vastuuseen
 
Toimin tällä hetkellä valtakunnantasolla Tradenomiliiton hallituksen puheenjohtajana ja Akavan hallituksen jäsenenä. Aikaisempaa kokemusta valtakunnallisesta vaikuttamisesta löytyy myös Kokoomuksesta, jossa olen toiminut puoluevaltuustossa ja Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksessa. Näissä tehtävissä olen oppinut tuntemaan sekä päätöksenteon pelisäännöt että keskeiset päättäjät ministereistä ay-johtajiin.
 
Tämä kokemus ja kontaktiverkosto antavat erinomaisen hyvät valmiudet todelliseen vaikuttamiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen.

Tulevan vaalikauden keskeinen haaste on Suomen ja suomalaisten hyvinvointi. Suomi tulee menestymään vain laadukkaalla koulutuksella ja korkealla osaamisella. Koulutukseen, tuotekehitykseen ja tutkimukseen panostaminen takaavat suomalaisille työtä, toimeentuloa ja hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa.
 
Olen valmiina sinun ja Varsinais-Suomen palvelukseen!
Turussa 10.4.2010
 
Niko Aaltonen
 
 
*Jäsenäänestys käydään postiäänestyksenä ja äänivaltaisia ovat vuoden 2009 jäsenmaksunsa viimeistään 31.12.2009 maksaneet. Äänestysaika on 26.-.30.4.2010. Perjantain 30.4. tai sitä ennen postissa leimatut palautuskuoret hyväksytään mukaan ääntenlaskuun, joka suoritetaan tiistaina 4.5.2010. Tulos julkistetaan tuloksen selvittyä. Jäsenäänestyksessä jokaisen äänioikeutetun tulee äänestää kolmea (3) jäsenäänestykseen otettua henkilöä.
 
 
Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa