27.2.2012 Turun Osuuskaupan edustajistovaalit

 ”Henkilökunnan, hyvän palvelun ja ympäristön huomioimisen puolesta!”

Äänestä Niko jatkokaudelle edustajistoon. TOK:n noin 2400 työntekijää ja yli 123 000 asiakasomistajataloutta ansaitsevat vastuullisen ja osaavan päättäjän.

 

Faktat vaaleista

Vaalit järjestetään postiäänestyksenä 5.-14.3.2012. Edustajiston vaaleissa valitaan 60 edustajaa seuraavaksi nelivuotiskaudeksi 2012 – 2015.

Äänioikeus on jokaisella osuuskunnan henkilöjäsenellä. Jäsenyyden tulee olla alkanut viimeistään 31.12.2011. (Huom. vain varsinainen jäsen saa äänestää eli ”rinnakkaiskortti” ei riitä).

 

Edustajiston tehtävät

Kaksi kertaa vuodessa kokoontuva edustajisto käyttää Turun Osuuskaupassa omistajille kuuluvaa ylintä päätäntä-valtaa lain ja sääntöjen määräämissä asioissa, joita ovat mm. tilinpäätösasioiden ja voitonjaon käsittely, hallintoneuvoston erovuoroisten jäsenten ja tilintarkastajien valinta sekä osuuskaupan toimintaan ja sääntöihin liittyvät asiat.

 

 Anna äänesi kuulua ja vaikuta Turun Osuuskaupan tulevaan kehitykseen!

Niko on ehdokkaana jatkokaudelle Turun Osuuskaupan edustajistoon vaalien jäsenalueella 1 . ( Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Piikkiö ja Rusko).                             

 

PS: suosittele Nikoa myös kavereillesi ja tutuillesi! Läpimenoon vaaleissa tarvitaan noin 100 ääntä, eli yhden äänen ”painoarvo” on suuri!

 

 

 

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa