Turun seudun tradenomeilla 19 ehdokasta Tradenomiliiton valtuustovaaleissa

Turun seudun tradenomit ovat asettaneet 19 ehdokasta Tradenomiliiton valtakunnallisiin valtuustovaaleihin. Valtuustovaalien äänestysaika alkaa 24. huhtikuuta ja päättyy 12. toukokuuta. Tradenomiliiton jokainen vaalikelpoinen jäsen voi äänestää haluamaansa ehdokasta sähköisen äänestysjärjestelmän kautta. Äänestyslinkki on osoitteessa www.tral.fi/valtuustovaalit.

Turun seudun tradenomien puheenjohtaja Jaakko Hyvönen haastaa muutkin palkansaajajärjestöt laajentamaan jäsenten vaikutusmahdollisuuksia ja ottamaan käyttöön jäsenäänestykset liiton johtoa valittaessa.

– Avoimuus ja jäsenten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ovat nykypäivää ja lisäävät koko järjestelmän uskottavuutta ja läpinäkyvyyttä, Hyvönen toteaa.

Turun seudun tradenomien ehdokkaina ovat muun muassa Tradenomiliiton istuva puheenjohtaja Niko Aaltonen, hallituksen jäsen Marko Pesu, Turun seudun tradenomien puheenjohtaja Jaakko Hyvönen sekä Akavan Varsinais-Suomen alueverkoston jäsen Liisa Heinonen. Ehdokkaiden vaaliteemoja ovat työn ja perheen yhteensovittaminen, yrittäjyys, perusteettomien palkkaerojen poistaminen sekä Tradenomiliiton edelläkävijyys järjestönä.

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa