Vaalipäivän fiiliksiä

Kampanjointi loppui eilen ja tänään jännitetään tuloksia. Vaalit käytiin kuntavaalien tapaan pääosin etänä, joka luonnollisesti vaikutti kampanjan luonteeseen. Itselleni tämä oli pettymys, koska saan paljon virtaa ihmisten kohtaamisesta kasvokkain – silloin näkee heti fiiliksen ja toisen reaktiot. Kohtaamisten kautta syntyy aina myös uusia ideoita sekä näkemyksiä.

Lämpimät kiitokset kaikille ehdokkaille ja vaalityöntekijöille! Demokratia vaatii paljon ja valitettavasti muiden ehdokkaiden haukkuminen ja toisten kantojen tahallinenkin väärinymmärtäminen on nousussa. Tämä on valitettavaa ja olen tätä huolenaihetta kovasti tuonut esille uusille ehdokkaille. Kehukaa itseänne, mutta älkää polttako siltoja – vaalien jälkeen pitää pystyä istumaan samaan pöytään ja sopimaan vaikeistakin asioista.

Tänään vaalipäivänä aika tuntuu matelevan. Katson kelloa ja aika ei tunnu sitten millään kuluvan – kello 20:00 ja ennakkoäänten julkistus tuntuu olevan valovuoden päässä. Tänään jokainen soitto tai viesti annetusta äänestä on ehdokkaille kullanarvoinen ja helpottaa ajankulua!

Toivottavasti upea ilma saa kansan äänestämään. Nämä ovat huipputärkeät vaalit. Itselläni on kokemusta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin luottamustehtävistä ja toisaalta asiakkuudesta; Olin pari vuotta sitten kaularangan leikkauksessa ja se asiantuntijuuden määrä ja hoidon taso, jonka sain kokea oli todella ensiluokkaista!

Aurinkoista vaalipäivää kaikille – Käykää hoitamassa hyvinvointianne lenkillä ja kansalaisvelvollisuutta äänestyspaikalla!

Niko Aaltonen

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa