Turun Kokoomus julkaisi kuntavaaliohjelmansa

Turun Kokoomus julkaisi keksiviikkona pidetyssä Facebook live -lähetyksessään ohjelmansa kevään kuntavaaleihin.

Turun Kokoomuksen puheenjohtaja Sini Häkkinen on erittäin tyytyväinen julkaistuun ohjelmaan.

– Turkulaisille on tarjottava uskottava ja toiveikas näkymä tulevaisuudesta. Tämän me haluamme saada aikaan, ja meillä on siihen tämän ohjelman myötä kaikki mahdollisuudet. Turun Kokoomus painottaa vastuullista kasvua, työtä ja yrittämistä, ympäristöä, asukkaista huolehtimista sekä järkevää kaavoitusta ja rakentamista – sujuvaa liikennettä unohtamatta, Häkkinen kuvailee ohjelmaa.

– Toimivalla koulutuksella luomme pohjan niin ihmisten kuin koko kaupungin tulevaisuudelle. Turun Kokoomukselle keskiössä ovat ihmiset ja hyvän arjen ja palveluiden mahdollistaminen heille. Vastuullisella taloudenhoidolla me luomme palveluille edellytykset, toteaa aluejärjestön varapuheenjohtaja Niko Aaltonen.

Poliittinen sihteeri Alvar Euro toteaa ehdokasasettelun olevan loppusuoralla.

– Olemme aivan ehdokashankinnan loppusuoralla. Meillä on tällä hetkellä monipuolinen ehdokasjoukko ja nimettynä tällä hetkellä muun muassa ennätysmäärä nuoria ehdokkaita. Ehdokkaamme ovatkin jo hyvin tuoneet esiin visioitaan ja näkemyksiään rakkaan Turkumme kehittämiseksi. Tulevaisuus on todellakin Turun puolella, Euro kuvaa kokoomuksen kampanjatilannetta.

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa