Viime hetken tunnelmia ja suosittelupyyntö

Minulta on viime päivinä kysytty monta kertaa, että jännittääkö! Ja tosiaan, kyllä jännittää, niin omasta, Kokoomuksen kuin monen tutun ehdokkaana olevan huipputyypin puolesta. Vaalipäivä lähenee ja töitä on Turun eteen tehty eri luottamushenkilörooleissa yli 20 vuotta. Toiminta alkoi Turun nuorisolautakunnan jäsenyydestä vuonna 1996 ja on jatkunut siitä eteenpäin.

Tällä hetkellä vien upean kotikaupunkini asioita eteenpäin mm, Turun Kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtajana ja Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan puheenjohtajana.

Tahdon jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia tukijoitani, työnne vetää nöyräksi ja velvoittaa!

Nyt pitää painaa vielä loppuun asti, mitään ei ole vielä voitettu ja ratkaisu tapahtuu vasta sunnuntaina! Alla kaksi pointtia, joilla voit auttaa:

1. Käy äänestämässä sunnuntaina ja suosittele minua myös kavereillesi, puolisolle, naapurille…

2. Kirjoita minusta lyhyt Facebook-suosittelupätkä! Ohessa esimerkkinä kaverini Marko Pesun ennakkoäänestyksen aikana julkaisema kirjoitus: ”Kävin tänään antamassa ääneni kuntavaaleissa. Äänestin ystävääni Nikoa (221), joka on kokenut, ahkera ja positiivisella asenteella varustettu ehdokas ja hyvä tyyppi – suosittelen!”

Näin toimien hoidamme homman kotiin seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Taisteluterveisin!

Niko

 

Julkaistu kohteessa Yleistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Uusimmat blogissa